No Picture

Support • Re: Logging in

June 23, 2017 Excaliber 0
North Idaho Patriot wrote:
It’s really hard to diagnose issues like these when we are unable to duplicate them. I had received a few messages from people but when we log in ourselves and have no problems logging in and see others logged in it becomes very difficult to find out if there are any problems on our end. The next most likely cause is to assume the issue is coming from other peopele’s computers, a bad cookie they have on their system, a problem with their internet provider, or a problem with the internet somewhere between them and us. If we can’t duplicate the problem and have it happen to us, then it makes no sense that the problem would be on our end.

Well, finally this issue got bad enough that it finally did happen to us. It looks like Dan was able to find and resolve the problem.

Dan may have found a problem but it didn’t resolve the problem for me. I have had no problem logging in since North Idaho Patriot posted this until about 5pm today. Just now getting logged in.

Statistics: Posted by Excaliber — Thu Jun 22, 2017 8:32 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 23, 2017 Excaliber 0
North Idaho Patriot wrote:
It’s really hard to diagnose issues like these when we are unable to duplicate them. I had received a few messages from people but when we log in ourselves and have no problems logging in and see others logged in it becomes very difficult to find out if there are any problems on our end. The next most likely cause is to assume the issue is coming from other peopele’s computers, a bad cookie they have on their system, a problem with their internet provider, or a problem with the internet somewhere between them and us. If we can’t duplicate the problem and have it happen to us, then it makes no sense that the problem would be on our end.

Well, finally this issue got bad enough that it finally did happen to us. It looks like Dan was able to find and resolve the problem.

Dan may have found a problem but it didn’t resolve the problem for me. I have had no problem logging in since North Idaho Patriot posted this until about 5pm today. Just now getting logged in.

Statistics: Posted by Excaliber — Thu Jun 22, 2017 8:32 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 22, 2017 rebnavy1862 0
IceFire wrote:
While I was already on and going through “unread posts”, I suddenly got “booted” out, and was unable to log back in, even after several tries. I finally quit for about an hour to unload the horse trailer, and when I came back in, was FINALLY able to get in after the second try. I’m supposed to be automatically logged on, but had to keep putting in username and password, which HAVE NOT CHANGED, but the system didn’t seem to recognize my log-in

That is a daily event for me, sometimes several times a day. I have had many posts disappear and have given up on trying to get them posted. I wonder if this one will make it.
Reb

Statistics: Posted by rebnavy1862 — Thu Jun 22, 2017 7:48 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 22, 2017 rebnavy1862 0
IceFire wrote:
While I was already on and going through “unread posts”, I suddenly got “booted” out, and was unable to log back in, even after several tries. I finally quit for about an hour to unload the horse trailer, and when I came back in, was FINALLY able to get in after the second try. I’m supposed to be automatically logged on, but had to keep putting in username and password, which HAVE NOT CHANGED, but the system didn’t seem to recognize my log-in

That is a daily event for me, sometimes several times a day. I have had many posts disappear and have given up on trying to get them posted. I wonder if this one will make it.
Reb

Statistics: Posted by rebnavy1862 — Thu Jun 22, 2017 7:48 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 22, 2017 ajax727 0

The last few time i have logged in had no issue hooked right up i did have the box changed the tech guy said they had quite a few they had to replace .

Statistics: Posted by ajax727 — Wed Jun 21, 2017 10:43 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 22, 2017 ajax727 0

The last few time i have logged in had no issue hooked right up i did have the box changed the tech guy said they had quite a few they had to replace .

Statistics: Posted by ajax727 — Wed Jun 21, 2017 10:43 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 22, 2017 ajax727 0

The last few time i have logged in had no issue hooked right up i did have the box changed the tech guy said they had quite a few they had to replace .

Statistics: Posted by ajax727 — Wed Jun 21, 2017 10:43 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 22, 2017 IceFire 0

While I was already on and going through “unread posts”, I suddenly got “booted” out, and was unable to log back in, even after several tries. I finally quit for about an hour to unload the horse trailer, and when I came back in, was FINALLY able to get in after the second try. I’m supposed to be automatically logged on, but had to keep putting in username and password, which HAVE NOT CHANGED, but the system didn’t seem to recognize my log-in

Statistics: Posted by IceFire — Wed Jun 21, 2017 9:58 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 22, 2017 IceFire 0

While I was already on and going through “unread posts”, I suddenly got “booted” out, and was unable to log back in, even after several tries. I finally quit for about an hour to unload the horse trailer, and when I came back in, was FINALLY able to get in after the second try. I’m supposed to be automatically logged on, but had to keep putting in username and password, which HAVE NOT CHANGED, but the system didn’t seem to recognize my log-in

Statistics: Posted by IceFire — Wed Jun 21, 2017 9:58 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 21, 2017 rebnavy1862 0

I tried to post replies last night from 6 to 11PM with no success. I kept getting a red lettered warning that the form of the reply was invalid.
I was posting the way I always do. This morning I had trouble logging in. That sounds like a problem with the website. I do not have any problems with any of the dozen or so websites I visit.
Reb

Statistics: Posted by rebnavy1862 — Wed Jun 21, 2017 9:26 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 21, 2017 North Idaho Patriot 0

It’s really hard to diagnose issues like these when we are unable to duplicate them. I had received a few messages from people but when we log in ourselves and have no problems logging in and see others logged in it becomes very difficult to find out if there are any problems on our end. The next most likely cause is to assume the issue is coming from other peopele’s computers, a bad cookie they have on their system, a problem with their internet provider, or a problem with the internet somewhere between them and us. If we can’t duplicate the problem and have it happen to us, then it makes no sense that the problem would be on our end.

Well, finally this issue got bad enough that it finally did happen to us. It looks like Dan was able to find and resolve the problem.

Statistics: Posted by North Idaho Patriot — Wed Jun 21, 2017 5:03 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 19, 2017 ReadyMom 0

Hi All!

I’ve been following this thread and have NO idea how to help, or advice to offer, since I’m just a mod and not a tech. I’ve sent a message to NIP, letting him know some of you are having such a hard time. Hoping he sees my note soon and has some advice. -k

Statistics: Posted by ReadyMom — Mon Jun 19, 2017 2:53 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 19, 2017 ReadyMom 0

Hi All!

I’ve been following this thread and have NO idea how to help, or advice to offer, since I’m just a mod and not a tech. I’ve sent a message to NIP, letting him know some of you are having such a hard time. Hoping he sees my note soon and has some advice. -k

Statistics: Posted by ReadyMom — Mon Jun 19, 2017 2:53 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 19, 2017 msdeltamom 0

A week or so ago I kept having to request password recovery, even though I’ve used the same password here for years. It wouldn’t even accept the password recovery code sent to me at times. I’m logged in now, so hope to stay that way for awhile.

Statistics: Posted by msdeltamom — Mon Jun 19, 2017 10:52 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 19, 2017 msdeltamom 0

A week or so ago I kept having to request password recovery, even though I’ve used the same password here for years. It wouldn’t even accept the password recovery code sent to me at times. I’m logged in now, so hope to stay that way for awhile.

Statistics: Posted by msdeltamom — Mon Jun 19, 2017 10:52 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 19, 2017 pilgrimtr 0

I was trying to log in yesterday morning around 00:30 and after trying three time I quit trying. I figured there was something wrong with the site. pilgrim :?

Statistics: Posted by pilgrimtr — Mon Jun 19, 2017 12:18 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 18, 2017 ajax727 0

Whatever the fix was it don’t work . Sometimes i can log in sometime i can’t and after several tries i just stop trying . I know my password but the system don’t . The new fix must not work well with the gov spy network .

Statistics: Posted by ajax727 — Sun Jun 18, 2017 6:35 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 18, 2017 ajax727 0

Whatever the fix was it don’t work . Sometimes i can log in sometime i can’t and after several tries i just stop trying . I know my password but the system don’t . The new fix must not work well with the gov spy network .

Statistics: Posted by ajax727 — Sun Jun 18, 2017 6:35 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 16, 2017 Genevieve 0

Me too this morning. I gave up and just now got on site. I’m not gonna sweat over it. If I get on I get on. I can live without being on here lol

Statistics: Posted by Genevieve — Fri Jun 16, 2017 7:18 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 16, 2017 Genevieve 0

Me too this morning. I gave up and just now got on site. I’m not gonna sweat over it. If I get on I get on. I can live without being on here lol

Statistics: Posted by Genevieve — Fri Jun 16, 2017 7:18 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 14, 2017 Excaliber 0

I can’t log in lots of times when I try and I don’t have satellite internet. It’s becoming annoying.

I never had a problem until they updated the server or whatever it was that they did.

Statistics: Posted by Excaliber — Wed Jun 14, 2017 3:54 pm


Image

Support • Re: Logging in

June 14, 2017 Excaliber 0

I can’t log in lots of times when I try and I don’t have satellite internet. It’s becoming annoying.

I never had a problem until they updated the server or whatever it was that they did.

Statistics: Posted by Excaliber — Wed Jun 14, 2017 3:54 pm


Image

Support • Re: Logging in

June 14, 2017 Excaliber 0

I can’t log in lots of times when I try and I don’t have satellite internet. It’s becoming annoying.

I never had a problem until they updated the server or whatever it was that they did.

Statistics: Posted by Excaliber — Wed Jun 14, 2017 3:54 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 14, 2017 Genevieve 0

Getting back on the subject…..

I got a reply from the webmaster. Apparently its because I have satellite internet which is funny because I’ve had it over 10 years now and this problem just started yesterday but whatever lol

I chuckled at the part of the reply that said I should got to some kind of “radio” internet( what ever that is) and that the webmaster knows the name of a good company…….seriously? lmao

I figure its probably something to do with an update of Firefox or something

Statistics: Posted by Genevieve — Wed Jun 14, 2017 8:05 am


No Picture

Support • Re: Logging in

June 14, 2017 IceFire 0
rebnavy1862 wrote:
RM, red script comes up saying I am using an invalid format, when I have done nothing different. I give up after 3 or 4 tries and then try again hours later with success.
Reb

I had that exact same problem the other day when trying to post a reply to a post. I finally quit trying, since I was about to hit the sack.

Statistics: Posted by IceFire — Tue Jun 13, 2017 11:06 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 14, 2017 IceFire 0
rebnavy1862 wrote:
RM, red script comes up saying I am using an invalid format, when I have done nothing different. I give up after 3 or 4 tries and then try again hours later with success.
Reb

I had that exact same problem the other day when trying to post a reply to a post. I finally quit trying, since I was about to hit the sack.

Statistics: Posted by IceFire — Tue Jun 13, 2017 11:06 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 13, 2017 rebnavy1862 0

RM, red script comes up saying I am using an invalid format, when I have done nothing different. I give up after 3 or 4 tries and then try again hours later with success.
Reb

Statistics: Posted by rebnavy1862 — Tue Jun 13, 2017 4:06 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 13, 2017 rebnavy1862 0

RM, red script comes up saying I am using an invalid format, when I have done nothing different. I give up after 3 or 4 tries and then try again hours later with success.
Reb

Statistics: Posted by rebnavy1862 — Tue Jun 13, 2017 4:06 pm


:wave:

Support • Re: Logging in

June 13, 2017 ReadyMom 0
rebnavy1862 wrote:
I have the same problem quite often. Also, at times, I am not allowed to post replies.
Reb

Sometimes, if you are posting a reply at the same time as some one else, you have to back click to your reply and click ‘submit’ again. Two replies can’t go through at the same time (even from different posters). -k

As far as the other troubles, I have no idea. -k

Statistics: Posted by ReadyMom — Tue Jun 13, 2017 3:59 pm


No Picture

Support • Re: Logging in

June 13, 2017 ReadyMom 0
rebnavy1862 wrote:
I have the same problem quite often. Also, at times, I am not allowed to post replies.
Reb

Sometimes, if you are posting a reply at the same time as some one else, you have to back click to your reply and click ‘submit’ again. Two replies can’t go through at the same time (even from different posters). -k

As far as the other troubles, I have no idea. -k

Statistics: Posted by ReadyMom — Tue Jun 13, 2017 3:59 pm


No Picture

Support • Logging in

June 13, 2017 Genevieve 0

I was having trouble logging in with both Firefox and Opera so I sent a message via the main website to the webmaster.
I tried one last time from the main site and this time I didn’t check mark the “remember me” box and I was able to get on the forum/ message board.
If someone would be nice enough to let the webmaster know I’ve figured out the problem somewhat I would appreciate it.
It will be a pain having to log in every time tho but *shrugs*

Thanks in advance

Statistics: Posted by Genevieve — Tue Jun 13, 2017 1:49 pm


Image

Support • Logging in

June 13, 2017 Genevieve 0

I was having trouble logging in with both Firefox and Opera so I sent a message via the main website to the webmaster.
I tried one last time from the main site and this time I didn’t check mark the “remember me” box and I was able to get on the forum/ message board.
If someone would be nice enough to let the webmaster know I’ve figured out the problem somewhat I would appreciate it.
It will be a pain having to log in every time tho but *shrugs*

Thanks in advance

Statistics: Posted by Genevieve — Tue Jun 13, 2017 1:49 pm